Kolmården Adventures
Nyheter
KA-lendern
Om oss
Artiklar
Gästbok
Arrangemang
Multisportlag
Tjänster
Partners
Kontakt


Anv:
Lösen:
23/5 2010 20:35:59
Resultat Ultimata KolmÄrden 2010
I strÄlande försommarvÀder genomfördes den tredje upplagan av Sveriges lÀngsta solomultisporttÀvling. I Är stod endast tio pÄ startlinjen men glÀdjande nog fanns i Är en dam med.

TÀvlingen genomfördes pÄ exakt samma bana som förra Äret och i Är var den inte riktigt lika snustorr som dÄ. För paddling och orientering spelar det ingen roll men cyklingen kan ha tagit nÄgon extra minut i Är.

Först i mÄl var Henrik Vuorinen, Rejlers-KolmÄrden Adv och Fredrika Alvarsson, Lövkullen vann damklassen. Henriks tid var 23 min sÀmre Àn fjolÄrets vinnare men Fredrika slog banrekord med sex timmar!

Vi i arrangerande Rejlers-KolmÄrden hoppas att locka fler deltagare till nÀsta Ärs tÀvling. Det blir samma bana och givetvis 1000 kr cash till vinnaren.

Resultat

Bilder

Hall of fame
AIM Challenge KolmÄrden
KolmÄrden Adventures arrangerar 2024 AIM Challenges fjÀrde multisporttÀvling i KolmÄrden en destination som andas multisport Àventyr och upplevelser Mer info.

Ultimata KolmÄrden
18 maj 2024, Sveriges tuffaste privata tillstÀllning. Mer info.

Ultimata KolmÄrden, Hall of fame
HÀr finns resultaten frÄn alla Ärs Ultimata KolmÄrden, tillsammans med "Hall of Fame". Klicka för nedladdning av filenMer info.

Hyr Acronkanot
Vill du paddla snabbare?? Hyr silverpilen. Mer info.

© Kolmården Adventures 2024 info@kolmardenadventures.com