Kolmården Adventures
Nyheter
KA-lendern
Om oss
Artiklar
Gästbok
Arrangemang
Multisportlag
Tjänster
Partners
Kontakt


Anv:
Lösen:
23/5 2010 20:35:59
Resultat Ultimata Kolmården 2010
I strålande försommarväder genomfördes den tredje upplagan av Sveriges längsta solomultisporttävling. I år stod endast tio på startlinjen men glädjande nog fanns i år en dam med.

Tävlingen genomfördes på exakt samma bana som förra året och i år var den inte riktigt lika snustorr som då. För paddling och orientering spelar det ingen roll men cyklingen kan ha tagit någon extra minut i år.

Först i mål var Henrik Vuorinen, Rejlers-Kolmården Adv och Fredrika Alvarsson, Lövkullen vann damklassen. Henriks tid var 23 min sämre än fjolårets vinnare men Fredrika slog banrekord med sex timmar!

Vi i arrangerande Rejlers-Kolmården hoppas att locka fler deltagare till nästa års tävling. Det blir samma bana och givetvis 1000 kr cash till vinnaren.

Resultat

Bilder

Hall of fame
AIM Challenge Kolmården
Kolmården Adventures arrangerar 2024 AIM Challenges fjärde multisporttävling i Kolmården en destination som andas multisport äventyr och upplevelser Mer info.

Ultimata Kolmården
18 maj 2024, Sveriges tuffaste privata tillställning. Mer info.

Ultimata Kolmården, Hall of fame
Här finns resultaten från alla års Ultimata Kolmården, tillsammans med "Hall of Fame". Klicka för nedladdning av filenMer info.

Hyr Acronkanot
Vill du paddla snabbare?? Hyr silverpilen. Mer info.

© Kolmården Adventures 2024 info@kolmardenadventures.com