Kolmården Adventures
Nyheter
KA-lendern
Om oss
Artiklar
Gästbok
Arrangemang
Multisportlag
Tjänster
Partners
Kontakt


Anv:
Lösen:
4/10 2006 12:03:12
Gött i Götet
175 lag. Sol, regn och ett grymt bra förstagÄngsarrangemang hade HarkulesgÀnget lyckats Ästadkomma.

Frippe och jag hade en oharmonisk dag i skogen men slutade trots allt pÄ 4:e plats i herr kort.

Dagen började med en liten provtur i kanoten och vid uppbÀrandet av densamma lyckades undertecknad med konststycket att fÄ bÄda ryggmusklerna att krampa. För er som inte har gjort det sÄ Àr det inget jag kan rek. NÀr jag lÄg pÄ marken och vred mig sa Frippe med barsk röst: "Jag har inte Äkt till Göteborg för att inte tÀvla" och dÄ var det bara att skÀrpa sig sÄ gott det gick.

STRÄCKA 1: PADDLING
Masstart i kanot var riktigt kul för oss som lÄg lÄngt fram. För de ca 80 lag som kom lite senare och exakt samtidigt till kontrollerna var det nog trÀngre...

STRÄCKA 2: MTB orientering
Startade kÀs med att Frippe hade punktering redan nÀr han tog cykeln. Dassigt att laga en punka direkt. Sedan körde vi pÄ bra och var nog bland de snabbaste pÄ strÀckan.

STRÄCKA 3: OL
Stabil insats under banan utan missar och lite trötta lÄr. Avslutningen var formidabel dÀr vi spurtslog ett lag.

Summan av kardemumman:
MĂ„nga lag kom till start i denna Sveriges STÖRSTA multisporttĂ€vling det första Ă„ret och det lĂ€r inte bli fĂ€rre nĂ€sta Ă„r. Arrangörerna hade ett smart PR drag, Tregaro tĂ€vlade med en av Herkules bĂ€sta multisportare. NĂ„got vi ska planka? Kanske NĂ€sman och Erik Andersson ska fĂ„ en fristart?

AIM Challenge KolmÄrden
KolmÄrden Adventures arrangerar 2024 AIM Challenges fjÀrde multisporttÀvling i KolmÄrden en destination som andas multisport Àventyr och upplevelser Mer info.

Ultimata KolmÄrden
18 maj 2024, Sveriges tuffaste privata tillstÀllning. Mer info.

Ultimata KolmÄrden, Hall of fame
HÀr finns resultaten frÄn alla Ärs Ultimata KolmÄrden, tillsammans med "Hall of Fame". Klicka för nedladdning av filenMer info.

Hyr Acronkanot
Vill du paddla snabbare?? Hyr silverpilen. Mer info.

© Kolmården Adventures 2024 info@kolmardenadventures.com